vineri, 28 noiembrie 2008

S-a lansat Registrul National al Aberatiilor




Cati dintre voi n-ati intampinat probleme legate de administratia publica sau de trafic sau de birocratie? Cati dintre voi n-ati fost pusi in fata unei guvernari cu "susul-n jos" care v-a stricat toata ziua, v-a imbufnat si v-a facut sa va spuneti in gand "azi am o zi proasta!" ?? pe cati nu v-au enervat politistii a caror fata cere spaga inainte de orice cuvant scos, functionarii publici care v-au inchis usa in nas pt ca programul se termina in 5 minute sau santierul de lucru din cartier care dureaza de mai bine de un an pe motiv ca nu sunt bani, oameni sau chef?

Daca v-ati intalnit cu astfel de probleme si aveti chef/timp/nervi/energia necesara sa le spuneti si altora despre ele, poate-poate s-o modifica ceva in timp, puteti sa le turnati pe site-ul www.registrulaberatiilor.ro . Dupa cum o spune si numele..este un registru al aberatiilor. Nimic complicat, doar aberatiile scrise de voi, care speram sa atraga consecinte si actiuni pozitive din partea lor! Asadar, asteptam sesizari, povestioare mai hazlii sau mai triste, poze, filmulete etc la RNA.

Give it a try! Daca nu va produce schimbari majore, macar te ajuta sa scapi de frustrarile zilnice pe care cei de la guvernare ti le-au cauzat :)

Niciun comentariu: