joi, 4 decembrie 2008

Becali trage obloanele


Becali si-a anuntat retragerea in urma esecului total pe care l-a avut si la aceste alegeri, de data asta, parlamentare. Latifundiarul, asa cum ii place sa-i zica toata presa romaneasca, a dat sfoara-n tara ca lasa partidu' de izbeliste si se concentreaza pe familia si clubul sau de fotbal, Steaua.

Gigi nu mai plateste chiria sediilor partidului si si-a concediat angajatii. Marele Cioban s-a suparat drastic pe ineficacitatea PNG-ului in care a investit 10 milioane de euro, si-a luat jucariile si a plecat suparat la Palatul sau de Haur.

Se pare ca pe Becali il asteapta vremuri grele, presedintele PNG-ului si patronul din Ghencea a luat-o pe o panta alunecoasa, dar sigura: a pierdut la cateva sutimi scaunul de europarlamentar, au urmat un nou esec pentru partid la locale si primele amenintari cu retragerea.Pe langa acestea se adauga criza financiara care l-a afectat, lasandu-l fara bani lichizi. Ba chiar mai mult, Becali s-a certat cu Patriarhia pentru niste pamanturi in Pipera, in timp ce echipa de fotbal cerseste victorii in campionatul intern, si e "Gloria Buzau" din Liga Campionilor.

Uite, ca incepe sa se lumineze cerul...

Inspiratie: Cotidianul

Niciun comentariu: