marți, 16 decembrie 2008

Scurtmetrajul "Pentru el.." inspirat de o proasta de pe youtube



Avand ca sursa de inspiratie acest video cu un personaj mirobolant ;)) cativa studenti la UNATC s-au gandit sa faca un filmulet care sa includa si scena asta. Am vazut la CineMAiubit, saptamana trecuta, scurtmetrajul "Pentru el..". O domnisoara voluptoasa se duce intr-un magazin de electronice sa cumpere o camera web. Vanzatorul foarte amabil ii arata modelele pe care le are, explicandu-i ce stie sa faca fiecare. Pe fatza fetei se vede nedumerire. "Pentru ce va trebuie, pt mess, skype..?" Ea: "pentru Spania! Adica sa ma vada cineva din Spania". Zis si facut... "dar color sa fie". Domnisoara cumpara o camera web simpla care sa nu necesite drivere pt instalare :-j .

Ajunge acasa, reuseste dupa mai multe incercari sa bage mufa in spatele PC-ului si-i da "sign in" pe mess. Se prosteste putin in fata camerei, spunandu-i iubitului tare si raspicat ca ii e dor de el...primeste cativa pupici pe mess, apoi incepe sa-si deschida nastruii de la camasa---sa fie mai sexy. La cerintele internautului de partea cealalta a ferestrei de mess, o vedem pe domnisoara cum isi da bluza jos, ramane in sutien, dezgoleste un pipet generos. Da drumu' la muzica - turceasa sau orientala ceva, nu e clar daca manea :)) si...continuarea o vedeti mai sus.

Daaaar, cea mai tare faza, care nu se afla in acest clip, a fost regizata de studenti. Dupa vreun minut, tipa se ridica ametita de sub dulap...tipul ii da in continuare buzz-uri, probabil incremenit de accidentul cu dulapul, melodia curge, iar domnisoara aflata cu spatele la camera web incepe sa-si unduiasca din nou formele, usor, pe ritmuri orientale....cu o mana tinandu-se de cap si cu alta tinandu-se de dulapul cazut. Este GENIALA...sau cum zice un coleg "genitala" faza asta... sper sa apara si pe net candva.

Actrita ANDREEA GRAMO?TEANU a castigat PREMIUL PENTRU INTERPRETARE FEMININA pentru rolul din filmul "PENTRU EL.

Niciun comentariu: