luni, 6 aprilie 2009

Incetati cu spectacolul asta ieftin...

M-am sautrat!!! tv-ul duduie Becali, radiourile si blogurile toate duhnesc a Becali, jurnalistii alearga disperati dupa un interviu cu ceilalti membrii ai clanului beeeeecalian. De aproape o saptamana incoace stirea cu Becali deschide jurnale, este analizata si rasanalizata in emisiuni, a generat proteste cu "Free Gigi" (suna clar a frigide...era mult mai bine Free Willy;) ....au iesit acum la lumina specimenele care-l sustin pe marele oier!

Realitatea TV se injoseste grav cu stiri pe banda despre acest rege al Romaniei. De la Ciutacu si Tolo pana la Victor Ciorbea si Adrian Paunescu, subiectul asta sta pe buzele tuturor...mai au un pic si ii inchina si o oda. Am vazut ca reporterii au intrat si in barul in care s-a intamplat jumatate de poveste!! OMG, iti dai seama!??? Tot Realitatea, nu ca ar fi singurul post tv care se hraneste cu painea data de Becali, vor face un sondaj in randul populatiei din care sa reiasa doleantele poporului: il vor pe Becali liber sau la zdup?

Citisem luna trecuta ca Dan Diaconescu dadea din coada, fericit ca a reusit sa otvizeze Romania prin show-urile lui demential de penibile si cretine, eeee..voila: toata presa romaneasca a reusit sa becalizeze Romania prin spectacole ieftine. Asadar, felicitari, flamanzilor, Gigi v-a scos din foame....! ;)

Un comentariu:

Anonim spunea...

free gigi ala era pt free weed... au ars un prost inainte si s-au dus cu cartonul si lumea a pus botul...si ei radeau de se prapadeau...btw...ies eu azi sa iau tutun si ma loveste un miros frumos in ochi...la 50 de m in fata 4 homo sapiens (1 adam si 3 eve) ardeau si ei un prost... si erau spanioli...pac pac