vineri, 16 mai 2008

jean, the Iron-woman, NOT




Te crezi invincibil, impenetrabil, sigur pe tine...pana cand te loveste...

BANG!!!!!!!! Te loveste chiar in moalele capului, cazi secerat, zaci la pamant si crezi din nou, gresit, ca lumea se opreste pentru tine, sa te astepte pe tine, sa iti revii tu..well, NewsFlash! It doesn't! Lumea se invarte in continuare intr-un vortex nebun, viata trece..pentru ca, stim toti, are prioritate, tu trebuie sa te ridici, sa te scuturi de praf, sa opresti sangerarea si sa te agati de ea (viata-n.n.)...cu ultimele puteri, altfel esti pierdut.

Si iti e prea frica sa fii pierdut!

Poate ca iti doresti asta pe de-o parte, dar esti las. Vrei sa fii special, dar nu atat de special..las-o balta! ai pierdut pariul (pe telefonul lui Dan, oare?:-s), urca-te in tren si mergi mai departe pentru ca nimeni nu sta dupa hoitul tau.

tic-tac-tac-tic-taci! ! ! ! ! ! ! ! E timpul sa deschizi ochii aia pe care ii mijesti tot timpul fiindca ti-e teama ca ai vedea viata exact cum e ea, nu esti invincibil si lucrurile alea proaste si urate si degradante ti se pot intampla chiar tie! DA, tie, tie, tie , MIE! :| Dar, las', nu te amari, ele vor trece o data cu viata >:)

Sunt orice, mai putin the iron woman...azi mai deloc ca oricand!

Niciun comentariu: