miercuri, 28 mai 2008

O miercuri culta sau NU... in Bucuresti

Ce se mai intampla prin Bucuresti, Bucuresti..capitala tarii esti:

---> Festival de film documentar dedicat drepturilor omului. A inceput din 27 mai si se va incheia cu piese de teatru pe 1 iunie, cand va sarbatori si ziua copilului. Programul il puteti gasi aici. Festivalul este organizat de catre Centrul Ceh, in colaborare cu ONG-ul International One World Film Festival, membru al unei alte organizatii numita People in Need, infiintata tot in Cehia. Filme despre problemele reale, actuale. Este unicul festival de acest gen din lume.

---> Festival de teatru de strada la Bucuresti aka "B-FIT in the Street!" este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, in colaborare cu ArCuB. 13 companii de teatru vor lua parte la eveniment si le putem vedea pe strazile mohorate din Bucuresti in perioada 29 mai - 1 iunie. Astfel de piese de teatru "mobile", vernisaje si concerte in aer liber au mai avut loc la Sibiu, dar se afla pentru prima data in Capitala. „B-FIT in the Street!” se va desfăşura în următoarele locuri: Parcul Izvor, Esplanada TNB, Parcul Unirii, Piaţa George Enescu, Parcul Cişmigiu, Parcul Colţea, Piata Constituţiei. Mai multe fa un efort de click.

--->Nush cui ii pasa...dar revista Luceafarul a implinit 50 de anisori. VOV! A fost infiintata de Uniunea Scriitorilor, si primul numar a aparut in 1958. Am ramas cu sechele de la cursul lui Petcu, asa ca gasesc interesant sa anunt ziua de nastere a revistei.:-??

---> Stire pentru cinefili. O stire trista, din pacate... Cancerul face o noua victima. toti suntem egali in fata lui, se pare... Regizorul, producatorul si actorul Sydney Pollack a murit luni seara, la varsta de 73 de ani. Regizorul a castigat un Oscar pentru filmul "Out of Africa". Printre filmele lui cunoscute sunt : Tootsie, They Shoot Horses, Don't They?, The Way We Were s.a.

---> Daca nu va place nimic din ce faceti acum, duceti-va la un film..ca doar e Orange Wednesday Film si au si aer conditionat gratuit ;)) sau beti un suc la o terasa foarte draguta (100% ikea made) - Baraka din Herastrau, asta mai pentru seara sau..

...sau plecati la mare..apa are cam 17 grade, e tocmai buna de baie :D
...sau ramaneti in casa cu un Dr.Pepper si invatati pentru Licenta:-j


Enjoy!

Un comentariu:

Ana spunea...

:)))) Esti foarte comica si bine documentata pe problemele de interes social..
Ce imi poti spune in schimb despre reportaj, unghiul de abordare sau trustizare, astept un nou post despre asta ? :)))))
Te puuup!