duminică, 15 iunie 2008

Doctorul a pus Buldogul cu botul pe labe




Oprescu, in ciuda asteptarilor majoritatii bucurestenilor, este noul Primar al Capitalei. S-o fi declarat el Independent, dar nu inteleg cum de toti pesedistii il sustin, daca e asa de Independent, e mai degraba independent pe liste, decat in viata politica reala...Cu toate astea, sper sa realizeze ceva in Bucuresti, nu autostrazi si-fi si nici caprioare prin parcuri, dar macar sa termine autostrada soarelui si sa mai faca una-doua asa:-j ca pana ajunge Bucurestiul Port la Marea Neagra imi creste mie barba.

Domnul Piedone, ce nume, ce parfum, ce caracter cu greutate, a iesit Primar la Sectorul 4. Nu a furat destul prin OPC, securist ce e si domnia sa, asteptam cu sufletul la gura cum va impodobi sectorul 4 cu bancute pe care sa iti mananci linistit shaorma si cremvurstul cu sos.

Vanghelie a reusit iar ..poporul e prost, e slab, e sarac, e lihnit dupa micii si berea pesedista, dupa manele de 1 Mai ceausist si muncitoresc NU, dupa revelioanele "la gramada" ale lui Vanghelie, dupa aberatiile lui de papagal autist, care are scurgeri verbale secretate de glandele genitale.

Concluzie: Alianta PSD-PC ii invita pe PNL intr-o lupta anti-Base. Tot comunistii ajung la putere, de la informatori ca Dan Voiculescu pana la wannabes democratici alde Geoana. PL-D si nea' Blaga au fost pusi cu botul pe labe...Domnul Doctor vine sa salveze Bucurestiul.

Cant wait! It wil be fun 8->

Niciun comentariu: