sâmbătă, 21 iunie 2008

Norocul lui Dan aduce cadoul pentru Mama

Ma intalnesc cu Dani la Mall Vitan sa caut un cadout pentru mama - e ziua ei si ma simteam prost sa nu ii cumpar ceva din banii pe care in mare parte, tot ea mi-i da. Nevermind. Am intrat in cateva magazine de accesorii si palariute si genti de plaja - sclipitoare si very fancy:-j, dar oricum "over my budget" care era destul de limitat, gen 50lei. (what?) Asa ca facem un popas la Starbucks, sa fim si noi "cul", in fact, chiar aveam pofta de o cafea de la astia..chit ca e pretty expensive. (mentionez ca mai aveam inca 10 lei pe langa bugetul pt cadou)

OKAI! Am comandat un frapuccino si un rassberry (care imi aminteste de shot-ul din Expirat, cel putin dupa titulatura purtata:-??) si o apa plata-EVIAN (alta nu aveau) :| 45 lei juma de litru.GEEZUS!. Le-am savurat la o masa in aer liber, pt ca unii fumeeeeeeeeeaza si dupa vreo ora de barfe si concluzii (what else?) am hotarat sa ne mai uita putin prin magazine, poate am norocul sa gasesc ceva ieftin si dragut tocmai la magazinle de brand din MAll - greeeeeu!

Am intrat la Aldo si am gasit un portofel pe care scria clar MAMA ..mea:D Pret:49 lei. Nice..sau ar fi fost daca nu cheltuiam si din acei 50 lei. Ma uit in portofel, suma existenta: 47,5 lei. Rascolesc toate buzunarele..mai gasesc 40 de bani.===>47,9 lei care tindea frumos catre 48 lei. Si totusi, ce facem pana la 49 lei ? :O Panica!!! Dani isi cauta prin toate buzunarele...nu gaseste nimic in prima faza, dar are o idee extrem de stralucita : "Hai sa ne mai plimbam prin mall, poate dam de cineva cunocut si ii cerem 1 leu!!!:-??" I was like ...ahm..nu ar fi putin ciudat? O mini-cersatorie in mall vitan?:-s La vreo cativa pasi de locul unde ne aflam, dam peste un prieten, care era cu pritena lui si isi cumparau inghetata din GIMA!

Sincer, care erau sansele?!?!?!?!? Sansele sa se intample chestia asta tocmai intr-un asemenea moment critic. I-am zis lui Dani ca s-a nascut sub mai multe stele norocoase, claar! Stiam asta de mai demult, dar mi se tot re-confirma. Asa ca..cei doi ne invita la film, la Multiplex (lucreaza acolo:D), dar am refuzat foarte politicos, Dani cerandu-le si mai politicos un leu. The puppy eyes worked once again, or should i say the froggie eyes si EU primesc acel leu mult dorit!!!! VICTORIE!

Suma existenta: 48,9 lei.


Eram toata un zambet, acum ne mai trebuia 10 bani..salvarea? evident tot de la acest DAN, care si-a gasit in amalgamul de chestii din gentuta, inca o mie de lei vechi. Am strans acesti bani si i-am schimbat intr-o hartie frumoasa si verde de 1 leu. (ca sa nu arat extrem de penibil in Aldo, numarand maruntisul). Ne-am intors in magazin si am cumparat portofelul! Mission accomplished, ce-i drept cu niste eforturi si un noroc chior.

Cand am ajuns in vizita la Ana, ea a desfacut repede punga (din fericire pt mine)sa se uite la portofel..another surprise: era stricat, gen nu se deschidea. Mi-au dat cu firma-n cap; si asta dupa sfortarea noastra de a face rost de un leu. Ma rooooog, m-am intros la mall, unde vad ca se inchidea magazinul, pentru ca era in jur de zece seara. This can't be true! Am reusit sa intru in cele din urma si sa imi schimb portofelul pe unul normal.Phewuu!

Finally, case closed. Thanks Dani's great lucky stars! ^:)^ Ar trebui sa joace la casino cu toata bafta asta:-s

Mama, La MULTI ANI! pentru ca meriti!


p.s.Ar fi fost mult mai simplu daca nu cheltuiam banii pe cafeaua de la starbucks 8-| i blame poftele trupesti :-??

5 comentarii:

Anonim spunea...

:D what? :-??

Sa iti traiasca mamicuta mult si frumos si sa ii aduci numai multumiri (prin nota de 10 la licenta, desigur :-j)

nimeni spunea...

sa-ti traiasca..si da..sansele sa nu ti se fi intamplat tie asta..erau minime.."parerea mea" :)

Livius spunea...

Sarna' domna Rosu. Multi ani la! Ti-am zis eu ca portofel de dama e cel mai cadou.

Anonim spunea...

sau puteai sa suni pe cineva pe care n-ai mai vazut de muuuult timp, sa-i arunce cu prastia niste bani, care cum n-are o tinta bine, probabil n-ar fi aterizat unde trebe...;) hello there, i've been following you:))

Jaded spunea...

@nimeni: epi, parerea ta conteaza, doar stii asta. Ma bucur ca tu crezi in "nesansele" mele :))

@mirunescu: erai pe acolo si nu mi-ai dat 1,1 lei? :O SHAME ON U ! :D

@liv: thx de idee

@dan:cine esti? :|