vineri, 13 februarie 2009

Droguri? Cine ar fi crezut una ca asta??

"Anchetatorii au confiscat 221 de timbre, 80 de grame de canabis, 36 de grame de rezină de canabis, 10 grame de cocaină, două XTC şi şase grame de am­fetamină." Cum de unde???
Din cluburile cu pretentii, unde vine "lumea buna", gen Bamboo, Frattelli, Gaya si Kristal Club. Doar aici au oamenii bani ca sa dea pe d-astea periculoase, de mare risc...mai ales acu' ca-i criza.

"Membrii retelei distribuiau LCD, amfetamina, rezina de canabis, hasis, cocaina si XTC în zona centrala a Capitalei, în cluburile si loca­lurile de lux, drogurile fiind aduse din Ger­mania, Spania, Italia si Olanda.

Surse din politie spun ca traficantii de droguri îsi desfasurau activitatea în zonele Calea Dorobanti, Floreasca, Piata Romana si Ti­neretului, unde se gasesc cluburile de fite Frattelli, Kristal Club, Bamboo si Gaya."


si tot aia, fanii Vama Veche, raman ultimii drogati ca fumeaza si ei un joint, doua :))

Sursa

4 comentarii:

Yatzi spunea...

am fost in Kristal de vreo trei ori. Nu am vazut niciunde o concentratie atat de mare de drogati. Incomparabil cu ce se intampla in Vama, unde 95% vin sa se distreze si sa guste ce e mai bun din libertate :)

Jaded spunea...

@yatzi: cred ca nu te-ai uitat tu unde trebuie..sau poate chiar nu ti-ai dat seama. Si iar revin cu tine la discutia despre vama....sincer, este extrem de mega super exagerat sa afirmi ca 95% din persoanele care se duc acolo se si drogheaza. Cunosc eu cel putin 20 de oameni care nu fac asta ...ca se imbata aia e alta mancare de peste...

De la amfetamina, cocaina si heroina pana la has si marijuana...cred ca iti dai si tu seama ca e mai mult decat un pas. Cel putin eu asta cred..si sunt chiar convinsa.

Livius spunea...

@jean: Pe cat faci pariu ca daca ar primi pe moka xtc, coca, dava sau mai stiu eu ce alte "ascendente morale" s-ar droga si chiftelarii din corturile din vama?
Drogatii din Vama sunt ultimii drogati indiferent de drogul consumat. Sunt ultimii drogati pentru ca stau pe jos in gara, pentru ca au cercei pana si in pleura si pentru ca au aliura de ultimii drogati (lalai si cu muile cazute). Drogatii de Floreasca sunt draguti http://www.youtube.com/watch?v=zBugF0ke7Zw :P

zeeny spunea...

:) ca sa nu discriminam, zau ca aceeasi captura s-ar fi facut si pe plaja din Vama, din 2 motive:

- populatia din cluburile "de fite" a migrat partial si prin sudul litoralului

- "spiritul Vamii" e intr-o regresie hipioata, acum ca ne permitem substantele interzise. Late bloomers, vamaiotii, deh, zeitgeistul est-european.