joi, 12 februarie 2009

Gaitele, cea mai buna cale a vedetelor tv sa intoxice si teatrul

Sursa foto

Niste oameni sclipitori au avut ideea sa puna in scena o alta versiune a piesei de teatru Gaitele de Al.Kiritescu. Mai exact, in viziunea regizorului Grigore Gonta, cele trei gaite ar fi fost Oana Zavoranu, Adriana Bahmuteanu si Ana Maria Prodan. Adica, sa citesc numele astora de pe aceeasi pagina a distributiei cu nume ca Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Stela Popescu si Claudiu Bleont? It makes me sick..

Da, m-am uitat la Crapatos de vreo trei ori, dintre care o data la clipul cu Nikitabalenasexicioasa care circula pe net. Aseara a fost a doua oara cand am ramas cam 17 minute pe Antena 1 pentru ca mi-au atras atentia domnitele parasutate pe canapeaua din platoul rozaliu.

"Noi discutam aici discutii, nu vrajeala d-asta" , replica unei jurnaliste la BBC...aka Bahmuteanca. Alaturea ii stateau Costin Marculescu ?, Oana Zavoranu si alte doua pipite, habar n-am cine sunt alea. Dupa cum se intreba si Cristi intr-un post...Doamne, de ce exista show-ul asta?? De ce exista Capatos pe Antena 1 si da, de ce se uita lumea la asa ceva, la ultimele tarfe, la niste parazite transformate de media in vedete si acum in actrite artificiale.

Oare Voiculescu s-o fi gandit ca ii compenseaza bretelele lui Tuca din zilele bune cu shoUL chelios?

Si de ce vrea cineva sa produca o piesa de teatru ca GAITELE cu astfel de scame mofturoase ? "De caterinca" o tot dadea in sus si-n jos Crapatos....Au ajuns sa-si bata joc si de piesele grele alte teatrului romanesc..ultimele oaze de cultura batjocorite pentru rating si caterinca?

Imi pare rau pentru cei care vor da banii pentru asa ceva vreodata in viata lor, oricare ar fi motivul, nu vad decat o decadere a statutului tau moral. Cum sa mutileze in halul asta teatrul....de ce o mai numesc piesa de teatru? Nu puteau sa-l tina la titulatura de show cu vagaboande ...de ce combina arta, cultura cu otravurile astea kitschioase....SicK

Niciun comentariu: