marți, 28 octombrie 2008

"Hai tata, ca asa te calesti in viata!"


Uite aici parinti "model":
mama si tatal unui baietel in varsta de 6 ani au baut cot la cot cu acesta o cantitate maaaareeee de vin. Pustiul a fost dus la spital in coma alcoolica, in aceeasi ambulanta aflandu-se si tatal sau care era intr-o stare avansata de ebrietate.
Medicii i-au depistat baietelului o alcoolemie de 1,98 g/l alcool pur in sange :O , asta inseamna vreo 2l de vin.

Copilul asta fie o sa ajunga un alcoolic notoriu, fie nu mai pune gura pe alcool cat o trai.

Cat despre parinti (dintr-o localitate vasluiana), niste moldoveni...!!! Ma intreb totusi, cat de cretin sa fii sa-i dai unui pusti de sase ani sa bea..oare toti neuronii lor s-au inecat in spirtoase in asa hal incat sa-ti bagi propriul copil in coma alcoolica?? Probabil ca au vrut sa-i arate din timp ca excesul de alcool dauneaza grav sanatatii... :-j

5 comentarii:

Anonim spunea...

scoate-o pe aia cu "niste moldoveni" ca o sa fi suspectata de ... :-s

Anonim spunea...

o sa fii*

Jaded spunea...

@alex: nu prea imi pasa. freedom of speech on my personal blog. Si daca asta e adevarul.. :-?? cu ce sunt eu de vina?

Anonim spunea...

8-|

Anonim spunea...

o muie lunga pentru acesti parinti .. luuunga..
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................si mai vine una!