joi, 16 octombrie 2008

USA says NO to ROMANIA !!!

Sunt fiarta (apud redactia Prosport).

Mi-am inceput ziua cu o stire foarte rea si proasta si greu de digerat in drum spre locul de munca. Pe Guerrilla FM, Craio a citit o stire din Cotidianul cum ca vineri, 6 tari ex-comuniste vor scapa de viza pentru USA---> adica vor avea intrare libera si pentru State.

Nu mare mi-a fost mirarea sa nu o regasesc pe Romania noastra in randul acestor tari care au scapat de cozi infernale, asteptari, hartzogarie, interviuri si cozi din nou. Imi venea sa plang de ciuda. Nu e SUA tara visurilor mele, doar ca ar trebui ca anul viitor sa ajung acolo impreuna cu el ca sa scap de panici :D si oricuuuuum, ma oftic pentru ca ungurii au primit 'unda verde' inaintea noastra...ONCE AGAIN :|

Desi, romanasii nostri se lupta alaturi de americani in Afghanistan si ulterior, sunt trimisi acasa in cosciuge, tot n-avem castig de cauza :o3 buuuuuh!

Well... Batistei, here I come!!!!

"Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia si Estonia ar putea fi incluse vineri in programul american Visa Waiver (care permite accesul in SUA fara viza), a anuntat ambasadorul maghiar la Washington, Ferenc Somogyi. Presedintele american George W. Bush intentioneaza sa faca un anunt special in acest sens la Casa Alba vineri, a mentionat ambasadorul ungar. El nu a facut alte precizari privind restul de cinci tari care ar putea fi incluse in Visa Waiver, dar cel mai probabil acestea sunt Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia si Estonia, state care au demarat negocieri bilaterale cu Washingtonul.

Malta si Bulgaria au semnat si ele astfel de acorduri cu SUA. La inceputul lui octombrie, si Praga a anuntat ca cehii vor putea calatori in SUA fara viza incepand din 17 noiembrie."

Sursa: Cotidianul

Niciun comentariu: